Lobesia botrana, larvat e breznise dyte, fundi Qershorit

22nd May, 2019 - Posted by alban - Comments Off on Lobesia botrana, larvat e breznise dyte, fundi Qershorit

Read More

Tenja hardhise (Lobesia botrana) larvat e breznise se pare, fundi muajt Maj

22nd May, 2019 - Posted by alban - Comments Off on Tenja hardhise (Lobesia botrana) larvat e breznise se pare, fundi muajt Maj

Read More

Mbeshtetja financiare per bujqesine biologjike;propozime per skemen, 2018

9th December, 2017 - Posted by alban - Comments Off on Mbeshtetja financiare per bujqesine biologjike;propozime per skemen, 2018

 Mbështetja financiare nga shteti për bujqësinë  biologjike; propozime për 2018.                                                                               Prof.Ass.Dr.Enver Isufi December 6, 2017   Ç´është bujqësia biologjike dhe ku ndryshon ajo nga sistemet e tjera të bujqësisë? “Bujqësia biologjike është ai sistem bujqësie i cili përdor inpute(plehra, produkte të mbrojtjes së bimëve dhe farëra ) të padëmshme për shënderin e njerzëve  dhe […] Read More

Revista Bujqesia Biologjike,Nr.2.2016

26th November, 2017 - Posted by alban - Comments Off on Revista Bujqesia Biologjike,Nr.2.2016

Revista Bujqesia Biologjike , Nr.2.2016 Read More

Revista Bujqesia Biologjike Nr.1.2016

26th November, 2017 - Posted by alban - Comments Off on Revista Bujqesia Biologjike Nr.1.2016

Revista Bujqesia Biologjike Nr.1.2016 Read More

Revista Bujqesia Biologjike ,Nr.4.2015

26th November, 2017 - Posted by alban - Comments Off on Revista Bujqesia Biologjike ,Nr.4.2015

Revista Bujqesia Biologjike Nr.4.2015 Read More

Revista Bujqesia Biologjike, Nr.3.2015

26th November, 2017 - Posted by alban - Comments Off on Revista Bujqesia Biologjike, Nr.3.2015

Revista Bujqesia Biologjike Nr.3.2015 Read More

Revista Bujqesia Biologjike Nr.2.2015

26th November, 2017 - Posted by alban - Comments Off on Revista Bujqesia Biologjike Nr.2.2015

Revista Bujqesia Biologjike, Nr.2.2015 Read More

Revita Bujqesia Biologjike, Nr.1.2015

26th November, 2017 - Posted by alban - Comments Off on Revita Bujqesia Biologjike, Nr.1.2015

Revista Bujqesia Biologjike Nr.1.2015 Revista Bujqesia Biologjike Nr.1.2015 Read More

Broshura feromonet ne vreshte, anglisht (Fjodor Merkuri)

24th November, 2017 - Posted by alban - Comments Off on Broshura feromonet ne vreshte, anglisht (Fjodor Merkuri)

BrochureBioVineyards Read More

Older Entries