Seminari i Hajmelit per krasitjen e gjelber te hardhise dhe mbrojtja e hardhise nga Hiri dhe Vrugu.

2nd June, 2019 - Comments Off on Seminari i Hajmelit per krasitjen e gjelber te hardhise dhe mbrojtja e hardhise nga Hiri dhe Vrugu.

    Ne date 30 maj, ne hajmel, Lezhe , me fermeret biologjik qe mbeshtet shjoqata COSPE u zhvillua seminari demonstrues per krasitjen e gjelber te hardhise dhe mbrojtjen e hardhise nga hiri dhe vrugu. Seminari u zhvillua nga specialistet Dr.Veis Selami, specialist i vreshtave dhe pemeve dhe nga specialisti mbrojtjes sebimeve Prof.Ass.Dr. Enver Isufi

    Seminari u zhvillua ne klase dhe ne fushe.

    No Comments

    No Comments

    Leave a reply