Vlorë: Konferenca “Prodhimi cilësor i vajit të ullirit”

3rd March, 2014

  Konferenca “Prodhimi cilësor i vajit të ullirit”      01.03.2014 (Vlorë)

   

   

   

   

  Data 01.03.2014 (Vlorë)

   

  U zhvillua në Vlorë konferenca “Prodhimi cilësor i vajit të ullirit”

  Morën pjesë Ministri Bujqësisë Prof.Edmond Panariti,  Prefekti z. B.Dervishi, Prof.Antonio Cimato (Irali), Presidenti i COI  zoti ekspertë   nga rrethet, Universiteti Bujqësor, shoqatat  e ullirit, përpunues të ullirit,etj.

  U bënë  edhe vizita  në fabrikat e vajit dhe  në serrën e prodhimit të fidanave  të QTTB, Vlorë.

  U theksua  për nevojën e prodhimit të vajit të ullirit cilësor  si e vetmja rrugë që Shqipëria  të këtë një treg tërheqës  si për konsumatorin vendas  ashtu edhe për konsumatorin e huaj.