“SHKALLA”

29th May, 2011

  “SHKALLA”

  Vaji ullirit Bio nga Firma “SHKALLA”

  Emri prodhuesit: SHPRESA SHKALLA

  Vendndodhja: Lunder, Tiranë, juglindje të Tiranës rreth 10 km nga qendra Tiranës

  Kultivari ullirit: Ulliri vendas “Ulliri i Bardhë i Tiranës”

  Statusi: Qysh pre 10 vitesh është prodhues Bio

  Këshillimi teknik: Instituti Bujqësisë Biologjike (ibb)

  Shoqata ku bën pjesë: Shoqata BioAdria

  Certifikimi: Standarti zviceran ; trupa çertifikimit “Bioinspekta” .

  Shpresa Shkalla ka vite që eksporton vaj ulliri në Zicër

  Telefoni : 0692298924

  Shpresa Shkalla,prodhuese e vajit bio është fituese e disa çmimeve kombëtare dhe ndërkombëtare 

   
   
   
    

  Ne fabriken e vajit, Lunder, Tirane

  Fituese e cmimeve nderkombetare Bioil Itali 2005 dhe 2006

  Shishe vaji me destinacion tregun Zviceran

   

  Shpresa Shkalla, fituese e cmimit te dyte 2008

   

  Shpresa Shkalla, Fituese e çmimit trete 2011 ne panel me eksportete italiane